Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ЛиЛана,Snoop Dogg и Мишо Шамара в неочаквано добра комбинация

отпечатай новината

22.04.2009 12:00 | Видян 10923 пъти | Гласували 5

ЛиЛана,Snoop Dogg и Мишо Шамара в неочаквано добра комбинация

Поп певицата ЛиЛана, рап иконата Snoop Dogg и един от основоположниците на рап културата в България Big Sha - Мишо Шамара правят уникална 3в1 комбинация в песента “Dime Piece”. “Dime Piece” е абсолютна сензация! За първи път български изпълнител записва песен със звезда от световна величина - рап иконата Snoop Dogg. 

ЛиЛана feat. Snoop Dogg & Big Sha се събраха, за да създадат един неочаквано добър 3в1 хит. Комбинацията става още по-добра с включването в проекта “Dime Piece’ на доказани имена от световната музикална сцена. Музиката и аранжимента са на Ariel Rodriguez, eдин от музикалните продуценти на R.Kelly. В основата на парчето е сeмпъл от хит на шведска група от края на 90- те.

Текстът е на рапъра от Чикаго Reggie Ruckus и на Snoop Dogg, който вкарва очаквано добрия си, неподправен стил в парчето. Песента е миксирана от Slavic Livins, работил с Beyonce Knowles, Korn, Britney Spears, Akon, T-Pain, Liquid Soul, R.Kelly, Christina Aguilera, Bump J, Cap 1, Dem Frenchize, Boyz, Freeway, Drew Sidora, Jill Scott и др.
Песента е записана в студио MG Group в Чикаго и в L.A..

Неочаквано добрите неща в този проект не спират дотук. Видеото, което ще се излъчи премиерно в  българския музикален ефир на 24-ти април е заснето в L.A. от режисьора  Morocco Vaughn, снимал клипове на Kanye West, R.Kelly, Twista и др. Във видеото освен ЛиЛана, Snoop Dogg  и Big Sha участва  и  един от най - близките приятели на Snoop - Dan Magic Juan   (познат от клиповете на 50 Cent  и  Puff  Daddy),  както и  Coldhard от Crucial Conflict.

Всичко започва когато ЛиЛана се запознава с музикалния продуцент Ariel Rodriguez в Лондон. След като чува последния й сингъл „Sound of Goodbye” той веднага й предлага да работят заедно. Така идва идеята ЛиЛана да направи песен със Snoop Dogg. По същото време певицата се среща и с Мишо Шамара, с който отдавна планират да работят заедно. ЛиЛана кани Мишо да участва в песента и двамата се свързват с Краси Куртев от  MG Group, който впоследствие поема цялата организация по проекта. Именно в неговото студио в Чикаго е осъществена по - голямата част от работата по парчето. В L.A. ЛиЛана, Snoop Dogg и Big Sha финализират записите по песента. Следват и снимките на видеото със Snoop Dogg.

Дигиталната премиерата на “Dime Piece” в САЩ ще се състои в началото на юни, а сингълът ще бъде издаден през септември. Тогава ЛиЛана ще гостува и в шоуто на Snoop Dogg по MTV, по негова покана.

През лятото предстои издаването и на видео към ремикс на песента, който в момента се подготвя от един от най-нашумелите DJ на световната  сцената.

След като през 2008 подкрепи концертът на един от най-големите в световната хип хоп култура, днес, NESTLE България със своята най-силна марка NESCAFE® 3in1, ни доказва, че невъзможни неща наистина няма. Вярата в позитивното, в това че сме талантливи, че можем много като нация е на път да се докаже с този уникален проект. Нека се заредим с настроение с „Dime Piece” на ЛиЛана feat. Snoop Dogg & Big Sha.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !