Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Новото секси бондидж бельо на Victoria's Secret

отпечатай новината

13.03.2020 10:53 | Видян 2087 пъти

Новото секси бондидж бельо на Victoria's Secret

Кандис Суанепул изглежда перфектно във фотосесия по бельо от новата бондидж колекция на Victoria's Secret.

31-годишният супермодел от Южна Африка е по-позната като един от ангелите на известната марка за бельо, но ръководството на компанията отмени ежегодното шоу, което трябваше да се проведе преди няколко месеца.

Шоуто стартира през 1995 г. и бе мащабно поп културно събитие. През 2018 година обаче имаше едни от най-ниските рейтинги и привлече критики, че е сексистко, остаряло и че му липсва разнообразие.

През 2018 г. имаше и яростни реакции на интервю във Vogue с тогавашния шеф на маркетинга Ед Разек, който заяви, че транссексуални модели не трябва да бъдат част от шоуто.

По-късно той се извини, а през 2019 г. напусна компанията.

Въпреки наранения имидж на компанията, Кандис Суанепул и много нейни колежки не са се отказали от марката, която ги е направила известни и рекламират продуктите ѝ с необходимия професионализъм.

Не може да се отрече, че за пореден път южноафриканската красавица е изключително секси, позирайки в няколко модела бондидж бельо. В същото време майката на две деца рекламира и собствената си марка бански костюми Tropic of C. Кандис е един от най-скъпо платените модели в света, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !