Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Триумф на Михаела Филева и Камелия в Гласът на България

отпечатай новината

13.03.2020 12:19 | Видян 1918 пъти

Триумф на Михаела Филева и Камелия в Гласът на България

Борбата за спечелване на талантливи гласове в най-гледаното музикално риалити продължава в неделя вечер от 20.00 часа, когато Михаела Филева и Камелия ще покажат силата на женската коалиция. Тактиката им за взаимна подкрепа при привличането на най-гласовитите участници ще даде резултати, а Графа и Иван Лечев ще се изправят един срещу друг в битка за два неподражаеми гласа.

Сред многото надарени претенденти за титлата „Глас на България“ категорично ще се отличи една певица, която след дълги години опит като беквокалистка за първи път събира смелост да излезе на сцената сама. Участник от Еквадор ще трогне публиката с история за любовта, която среща в Ню Йорк и го води в България, където работи в детска градина, докато се опитва да се реализира като музикант. Най-забавната народна певица ще се бори да обърне поне един стол с първо самостоятелно изпълнение на голяма сцена, за което залага на една от най-красивите български песни - „Притури се планината“.

Участие в „Гласът на България“ ще раздели две млади момчета от Бургас, които ще изберат да се явят в кастингите на тъмно поотделно, а не като група. Интересен изпълнител от Скопие ще покаже любовта си към госпел, джаз и фънк музиката, която усеща още като дете в църквата, където баща му е пастор. Млада математичка ще припомни на Михаела Филева ученическите й години, когато самата тя е била посветена на математиката, а финалното изпълнение в епизода ще изправи на крака жури и публика, запленени от изключителната грация и талант на красива участничка от София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !