Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жизел и Том влюбени в Коста Рика

отпечатай новината

17.03.2020 10:07 | Видян 1510 пъти

Жизел и Том влюбени в Коста Рика

В момента, в който хората са призовани да стоят по домовете си и да спазват карантина заради безпрецедентното настъпление на коронавируса, някои знаменитости явно са решили, че най-доброто решение е да се разхождат по плажа в Коста Рика.

През изминалата седмица там бяха засечени Бен Афлек и новата му любима - актрисата Ана де Армас, а сега, също по време на романтична разходка по плажа, са забелязани бразилският супермодел Жизел Бюндхен и съпругът ѝ Том Брейди.

Професионалният играч на американски футбол в момента се намира в доста несигурна позиция относно бъдещата си кариера и явно е решил да отпусне напрежението заедно във своята красива половинка по плажовете на Коста Рика.

Във връзка с неясното положение около кариерата на Брейди, през миналия месец Жизел Бюндхен сподели с последователите си в Инстаграм, че не знае къде ще живее семейството ѝ до края на годината.

От кадрите става ясно, че Брейди е в добра форма, но Жизел е безупречна, както обикновено, в изрязан бански в тъмносиньо.

Бившият модел на Victoria's Secret и съпругът ѝ Том Брейди са родители на Вивиан, която е на 7 години и на Бенджамин, който е на 10. Том Брейди има и по-голям син - Джон (на 12 години) от връзката си с Бриджит Мойнахан, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !