Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Ралица Паскалева напуска Откраднат живот

отпечатай новината

18.03.2020 10:13 | Видян 1408 пъти

Ралица Паскалева напуска Откраднат живот

Актрисата Ралица Паскалева се сбогува с героинята си в "Откраднат живот". Това стана ясно от епизода, излъчен във вторник вечерта. Новината потвърди и самата звезда.

„Може да има и изненади в бъдеще, но кой знае... Засега Галя пътува към новия си живот. Може зрителите някога пак да я видят, а може и да остане просто голяма част от историята на болницата“, написа Паскалева в отговор на запитване на фен в социалните мрежи, с което все пак остави вратата отворена за следващи появи в поредицата.

"Успех в новия живот! Ще те запомним и винаги ще те свързваме с Галето!" и "Ще липсваш,Галя!! Прекрасна доктор Стилянова" пък са само част от реакциите на зрителите.

В "Откраднат живот" тя влезе в ролята на доктор Галя Стилянова. Ралица Паскалева е част от семейството на медицинската сага още от първия сезон. В последния излъчен епизод д-р Стилянова напусна болница "Света Анастасия", за да се върне в "Свети Кирил", а в причина за решението й се превърнаха обтегнатите отношения с доскорошния й съпруг доцент Захариев (Емил Марков), предава Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !