Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора с нов дует

отпечатай новината

22.04.2009 15:45 | Видян 12262 пъти | Гласували 1

Теодора с нов дует

От днес в ефира на Фен ТВ се завъртя новото видео на Теодора! Парчето се казва „Топли вълни” и е дуетно изпълнение с TeT Master, който е тонрежисьор и автор на музика.

Песента и видеото имат интересна история от почти една година – оттогава са факт, макар и да не са познати на публиката. Теодора получи парчето като подарък за 26-ия си рожден ден от Теодор Ташев - TeT Master. След като вече бяха решили парчето да е дует между тях двамата, дълго време избираха подходящия текст, който в крайна сметка е дело на TeT Master, Росен Димитров и Дали Иванова.

Клипът е заснет в края на лятото в хотел „Marvel” – Слънчев бряг. Режисьор е Ненчо Касъмов, оператор – Румен Атанасов, стайлинг – Тони, а за грима и прическите се погрижиха Мис Бони и Стела.

Теодора и TeT Master решиха да запазят дуетното си изпълнение за началото на Лято 2009, защото песента е с изцяло лятно звучене – прекрасно начало на топлите слънчеви дни.  „Надявам се феновете да харесат „Топли вълни” така, както аз се влюбих в парчето, още щом чух музиката – споделя синеоката чаровница – С TeT Master сме близки приятели и от доста време се замисляхме да направим нещо заедно. Много съм щастлива, че дуетът ни е вече факт...Той за нас отдавна е, но се радвам, че всички летни купонджии могат да дадат старт на сезона с „Топли вълни”  - смее се Теодора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !