Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джъстин и Хейли Бийбър се изолираха в Канада

отпечатай новината

19.03.2020 11:30 | Видян 1450 пъти

Джъстин и Хейли Бийбър се изолираха в Канада

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли напуснали дома си в Лос Анджелис, за да се изолират в родната страна на изпълнителя – Канада. Двойката е наела частен самолет в понеделник, само няколко часа преди държавата да затвори всичките си граници заради разпространението на коронавируса.

„Те искат да се изолират от обществото“, казват близки до влюбените пред „People“. Домът на Джъстин и Хейли е просторен и разполага с градина, в която двамата могат да се насладят на свежия въздух без да излизат от границите на имението. Източниците добавят, че изпълнителят и супермоделът планират да останат в Канада докато ситуацията отшуми и имат възможност да продължат нормално с живота си в Лос Анджелис.

Във вторник изпълнителят разкри как прекарва времето на социална изолация заедно със съпругата си. Двамата се присъединиха към много други знаменитости, които използват социалната мрежа TikTok, за да покажат своите танцови умения и да забавляват феновете си.

Само няколко дни преди това Бийбър призова почитателите си да преминат към изолация и да спазват препоръките на правителството. „Искам да ви кажа, че можем да се справим с това заедно. Нека се изолираме докато не намерим правилните отговори. Нашите баби и дядовци разчитат на нас“, написа той в Инстаграм.

Президентът на Канада, Джъстин Трюдо, затвори границите на страната в понеделник за всички без канадски и американски граждани и тези с постоянен адрес. „Все още може да забавим разпространението на вируса. Време е да вземем всички предпазни мерки“, каза той.

Съпругата му Софи Трюдо също даде положителна проба за коронавирус, но засега симптомите ѝ са леки. Въпреки това, цялото семейство в момента е под домашна карантина, предава Tialoto.bg.


Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !