Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Диляна Попова: Стоя си вкъщи... и даже ми е добре

отпечатай новината

19.03.2020 12:30 | Видян 2849 пъти

Диляна Попова: Стоя си вкъщи... и даже ми е добре

Макар карантината и социалното дистанциране да са наложителни мерки за овладяването на пандемията от новия коронавирус, те също така представляват сериозно предизвикателство за хората, на които им се налага да не напускат пределите на дома си за дълго. Часовете, прекарани между четири стени, сякаш се нижат по-бавно от обичайното, а запълването им с някаква активност, позволяваща на човек да се разсее, може да бъде истинско изпитание.

Подобно на всички останали, българските популярни личности също спазват препоръките, примерно стоейки по къщите си. Това обаче далеч не означава, че ситуацията за тях е по-лесна.

"Обличайте халатите, дърпайте решетките и стискайте зъби! Прилича на военен режим, но по-добре да го наричаме отговорност!", написа преди няколко дни Диляна Попова в своята официална Инстаграм страница, допълвайки, че има план как да уплътни първата седмица.

"После ще видим", завърши тогава тя.

Но какви всъщност са заниманията на красавицата, помагащи ѝ да премине по-леко през изолацията? Едно от тях се оказва усъвършенстването на кулинарните ѝ умения. Преди броени часове актрисата и модел сподели история в социалната мрежа, с която показва на последователите си как пече във фурната първата самостоятелно приготвена вита баница в живота си, шегувайки се, че този факт личи по резултата. Друго занятие, на което се е отдала, е собственоръчно изработване на маски за лице с подръчни материали.

Освен това половинката на Асен Блатечки полага грижи и за гостенина, отседнал временно у тях. На повечето от последните кадри, които тя публикува във виртуалното пространство, се вижда, че компания ѝ прави котка, често намираща място пред фотографския обектив.

"Стоя си вкъщи... и даже ми е добре. Организирала съм си храна, билки, книги, филми и малко шоколад (с мента) за повече разкош...", гласят думите ѝ към галерия от снимки, на които тя позира в домашни условия по черно боди с тънки презрамки, върху което носи светъл свободен панталон, и чете книга с ръкавици, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !