Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Михаела Маринова снима Страх от самота на 100-годишен морски фар

отпечатай новината

20.03.2020 11:11 | Видян 1515 пъти

Михаела Маринова снима Страх от самота на 100-годишен морски фар

Да преодолее страха си от високото на 30-метрови скали в района около Шабла и да запечата 100-годишен морски фар, за което й трябва специално разрешение от Министерство на отбраната – това са само част от предизвикателствата пред Михаела Маринова за видеото на новия й сингъл „Страх от самота“.

Отличничката от X Factor е автор и на музиката, и на текста на парчето, което феновете й ще чуят и в дебютния й албум „Стъпка напред“.

Аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че е фен на Михаела. Той сам предлага да се включи в проекта, след като чува за първи път песента. Маестрото записва и пианото в парчето.

"Дълго време нямах смелостта да споделя „Страх от самота“ със света, но започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него.

Когато я пуснах на Саня (Армутлиева), тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх.“, казва Михаела Маринова за новата си песен. Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев.

Албумът „Стъпка напред“ ще излезе в дигитална версия и на CD на 26 март.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !