Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Никол Шерцингер и Том Евънс каляват дух и тяло

отпечатай новината

22.03.2020 09:07 | Видян 1481 пъти

Никол Шерцингер и Том Евънс каляват дух и тяло

Откакто стана ясно, че Никол Шеерцингер и Том Евънс официално са заедно, а това стана на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус" в началото а тази година, двамата демонстрират своята привързаност един към друг при всеки удобен случай.

По снимките, които Никол качва в своя Инстаграм профил обаче, оставаме с впечатлението, че двойката се чувства най-добре във фитнес залата. За никого не е тайна, че Никол и Том са изключително посветени на това да поддържат телата си в перфектна форма. И по всичко личи, че се справят изключително добре с тази задача.

Сега двамата фитнес маниаци са споделили кадър от залата, на който каляват не само телата, но и духа си или поне това гласи посланието на Никол.

"Калявайки тялото, мисълта и духа си в тези времена. Изпращаме любов и светлина на всички!"

Най-вероятно певицата има предвид трудната ситуация с разпространението на коронавируса, която притеснява хората по целия свят и ги принуждава да стоят вкъщи.

Но явно нищо не може да накара Никол и Том да стоят далеч от фитнес залата. Преди време те отново споделиха своя снимка, направена непосредствено след една от техните тренировки заедно, предава Dir.bg.

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !