Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Фенове настояват Евровизия 2020 да излъчи победител онлайн

отпечатай новината

23.03.2020 10:04 | Видян 1293 пъти

Фенове настояват Евровизия 2020 да излъчи победител онлайн

Да официализира онлайн конкурс, който да излъчи победител на тазгодишната Евровизия – за такова решение настояват феновете на Евровизия, след като Европейският съюз за радио и телевизия обяви, че няма да допусне създадените песни за тази година до надпреварата през 2021 г.

Почитателите предлагат спечелилата страна да не получава традиционните си права, както и да не получава домакинство на гранде събитието, предава Монитор.

"Защо обаче да не ги потупаме по рамото, особено когато е твърде вероятно да имаме победител от държава, която досега не е печелила, като България, Исландия, Литва или Румъния", смятат феновете.

Към момента редица сайтове провеждат анкети, чиято цел е да излъчат любимата песен на публиката от Евровизия 2020. Нито един от тези конкурси обаче не е оторизиран от Европейския съюз за радио и телевизия и няма реална тежест при провеждането на надпреварата.

Самата институция, която е начело на организирането на Евровизия, все още не е оповестила какви са начините, по които смята да „отдаде заслуженото“ на музикалните изпълнения, създадени за тази година. Още повече, предвид, че излъчването на събитието стои като голям акцент в програмите на телевизиите във всички страни участнички. Сред обсъжданите варианти към момента са компилация на видеоклиповете, към песните за Евровизия 2020, филм, посветен на конкурса и серия от интервюта с изпълнителите.

Традиционно и тази година организаторите ще пуснат диск с всички песни, готвени за надпреварата. Той е вече достъпен за предварителни поръчки в Amazon, а в него меломаните ще намерят и версии за караоке. Официално албумът ще се появи на пазара на 24 април, като за него феновете ще трябва да преброят около 50 лв.

Междувременно у нас феновете отправиха апел да видят как е щяла да изглежда Tears Getting Sober по време на представянето й на голямата сцена на Евровизия. От родния екип на конкурса обаче обясниха, че това би било в разрез с интелектуалната собственост на хората, създали концепцията. Въпреки че ще трябва да запише нова песен, Виктория Георгиева вече потвърди присъствието си на Евровизия 2021.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !