Претендентката за титлата MasterChef и носителка на Мисис България  2017 г. Анна Стефанова гостува в студиото на "Тази събота", за да  сподели историята на любовта си към храната. Тя се заражда, когато е  била малка като наследство от своя дядо. По-късно  преминава курс по сладкарство, с който разширява знанията си, а в  момента с удоволствие практикува любимото си хоби - работата с шоколад и  създаване на бутикови бонбони. Така прекарва забавно времето с двамата  си малки синове в домашни условия. Обича  много да готви месо, приготвя отлично морски дарове, но не ги консумира. 
 
 
 Анна сподели, че MasterChef е сбъдната мечта за нея. Отдавна е  обмисляла да се включи в кулинарното предизвикателство, но чак сега е  събрала смелост да кандидатства. И допълни, че предизвикателството  я е притеснило в началото,  когато за първи път се е представила пред Chef Андре Токев, Chef Петър  Михалчев и Chef Силвена Роу, а тяхната оценка приема като голям  комплимент. Анна смята, че всички  участници представляват силна конкуренция, но оценява  високо таланта на Виолина. Тя сподели пред Диана Любенова, че всички са  единни и от кулинарната битка в най-голямата кухня на България са се  зародили много приятелства. 
  
 
 В рубриката "За ненаситните" на  masterchef.btv.bg Chef Петър Михалчев показа бърза рецепта за  приготвянето на октопод с минимално количество на изхвърлени остатъци.