Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Подчинен на кралица Елизабет II е с положителна проба за коронавирус

отпечатай новината

24.03.2020 11:55 | Видян 1315 пъти

Подчинен на кралица Елизабет II е с положителна проба за коронавирус

Коронавирусът застигна и Бъкингамския дворец. Според официално становище, член на екипа на кралица Елизабет II е дал положителна проба за COVID-19 през изминалата седмица. Засега не е ясно каква е позицията на подчинения или къде той се е заразил. Не се споменава и дали е бил в контакт с кралицата и други членове на кралското семейство.

В становището се добавя, че всеки един, който е бил контактен вече е в изолация и под карантина. Повече за състоянието на болния обаче не се съобщава. „Взели сме всички мерки, за да защитим останалата част от персонала и всички други в двореца“, казва говорителят на кралицата.

Според „The Sun“, служителят е бил заразен докато кралица Елизабет II все още е била в замъка. Тя напусна Бъкингам в посока Уиндзор в четвъртък, което е със седмица по-рано от планираното. Тогава монархът помоли общността да се дистанцират един от друг и да намерят нови начини, по които да се свързват.

Тя увери общността, че е готова да вземе всички мерки, за да предпази себе си и близките си и да даде добър пример за социална дистанция и изолация. Членове на кралското семейство следват препоръките на правителството и отменят задълженията си.

Принцеса Беатрис отмени сватбеното си посещение на Бъкингамския дворец и сподели, че с годеника ѝ Едуардо Мапели Моци обмислят да отложат сватбата си, която е насрочена за 29 май.

Източник: tialoto

Снимка: getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !