Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Падане или големи промени в кабинета, поврати в Русия и САЩ в края на годината: Мира Кунева

отпечатай новината

24.03.2020 13:35 | Видян 3513 пъти

Падане или големи промени в кабинета, поврати в Русия и САЩ в края на годината: Мира Кунева

В продължение на публикувания откъс от разговора ни с Мира Кунева, днес пускаме неговата втора част, посветена на политиката по света и у нас.

Напомняме, че вчера тя каза, че след досегашните съвпади на появата и развитието на коронавируса с астрологични влияния, може да се прогнозира, че от 24-и март с новолунието и силната роля на лечителя Хирон ще имаме подобряване. А след Деня на лекарите и медицинските работници 7 април може да се очаква направо заглъхване на епидемията, която ще изчезне до юни. Така, по своя научен път, предполага и човекът, който излекува Китай от вируса, а преди това от атипичната пневмония. Не се дава и рязка, остра криза, а постепенно развитие на промени в икономиката и в политиката в света, а от края на годината – нов, по-добър период от поне 3 години.

Кога ще се усети най-мощно идващата промяна?

Около 21 декември, когато има царски съвпад – Юпитер се събира със Сатурн (б.р. това са двете най-мощни планети). От края на декември преминаваме във Водолей, което е по-добре. Преди това обаче идва съвпадът на Сатурн и Плутон през септември – дано няма втора вълна на вируса. И обръщането на Марс, който ще стане ретрограден. Може да имаме няколко месеца на конфликти, катастрофи – този знак разпалва нещата.

 А как ще се отрази това на България, какво показва хороскопът на нашата страна?
 
Още от края на август – началото на септември, когато е новият съвпад на Плутон със Сатурн, и до края на годината, особено октомври, може да се очаква падане или големи промени във властта, в правителствата – Козирог, който си отива, но още сме под неговата звезда, е техният знак. А ще има и ретрограден Марс, както казахме – войнствената, разпалващата планета. Такива са астрологичните дадености, не се наемам да кажа отсега какво ще стане с точност.

Толкова силни трусове?

След 21 декември започва нов цикъл от 19 години ( б.р. напомняме, че Бойко Борисов влезе в политиката като главен секретар на МВР, после кмет и премиер в края на 2001 г. – т.е. преди 19 години).При Козирог доминиращи теми са страховете, тайните, сътресения, докато теми на по-добрия знак Водолей, в който влизаме са технологиите, науката и откритията, интернет, глобализацията. С Юпитер във Водолей и събирането на двете най-силни планети може да очакваме чудесен период за  комуникации, духовност.

Значи можем да се надяваме на една по-добра 2021 година?

Определено 2020 г. ще бъде по-тежката, по - трудната година. От средата на март имаме по-добри аспекти. Но земетресението в Загреб е част от една възможна вълна на бедствия, която казахме, че може да бъде актуална и в края на лятото. Иначе през годината имаме Юпитер с Плутон, което е добре за бизнеса и парите, дава изобилие.  Да се надяваме, че световната икономическа криза, която сега се прогнозира, няма да бъде толкова тежка.

Какви промени се очакват в световен план – при САЩ и Русия например?

Интересно е, че както споменахме, съвпадът на Плутон и Сатурн е същият като през 1982 г., като направихме сравнението с добилия популярност тогава СПИН и коронавируса сега. Но нека да кажем, че този съвпад обикновено силно влияе политически на Русия. През 1982 г. след него умира Леонид Брежнев (б.р.10 ноември 1982 г., след което за 2 и половина години почиват и следващите управници Юрий Андропов и Константин Черненко, идва Горбачов с перестройката и краят на СССР - всичко в рамките на общо 9 години). Любопитно е как ще се отрази сега същият съвпад. Събирането на Юпитер и Сатурн, което ще наблюдаваме на 21 декември, пък досега е играело при предишните случаи силна роля в историята на САЩ. В периода около тази дата може да се очакват някакви сериозни промени и процеси.

Борис Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !