Последният фронт с Юлиан Костов с...

В драматичната история на филма Последният фронт...

APRA обяви стратегическо партньорство...

•    Най-ефективната консултантска...

Падане или големи промени в кабинета, поврати в Русия и САЩ в края на годината: Мира Кунева

отпечатай новината

24.03.2020 13:35 | Видян 3734 пъти

Падане или големи промени в кабинета, поврати в Русия и САЩ в края на годината: Мира Кунева

В продължение на публикувания откъс от разговора ни с Мира Кунева, днес пускаме неговата втора част, посветена на политиката по света и у нас.

Напомняме, че вчера тя каза, че след досегашните съвпади на появата и развитието на коронавируса с астрологични влияния, може да се прогнозира, че от 24-и март с новолунието и силната роля на лечителя Хирон ще имаме подобряване. А след Деня на лекарите и медицинските работници 7 април може да се очаква направо заглъхване на епидемията, която ще изчезне до юни. Така, по своя научен път, предполага и човекът, който излекува Китай от вируса, а преди това от атипичната пневмония. Не се дава и рязка, остра криза, а постепенно развитие на промени в икономиката и в политиката в света, а от края на годината – нов, по-добър период от поне 3 години.

Кога ще се усети най-мощно идващата промяна?

Около 21 декември, когато има царски съвпад – Юпитер се събира със Сатурн (б.р. това са двете най-мощни планети). От края на декември преминаваме във Водолей, което е по-добре. Преди това обаче идва съвпадът на Сатурн и Плутон през септември – дано няма втора вълна на вируса. И обръщането на Марс, който ще стане ретрограден. Може да имаме няколко месеца на конфликти, катастрофи – този знак разпалва нещата.

 А как ще се отрази това на България, какво показва хороскопът на нашата страна?
 
Още от края на август – началото на септември, когато е новият съвпад на Плутон със Сатурн, и до края на годината, особено октомври, може да се очаква падане или големи промени във властта, в правителствата – Козирог, който си отива, но още сме под неговата звезда, е техният знак. А ще има и ретрограден Марс, както казахме – войнствената, разпалващата планета. Такива са астрологичните дадености, не се наемам да кажа отсега какво ще стане с точност.

Толкова силни трусове?

След 21 декември започва нов цикъл от 19 години ( б.р. напомняме, че Бойко Борисов влезе в политиката като главен секретар на МВР, после кмет и премиер в края на 2001 г. – т.е. преди 19 години).При Козирог доминиращи теми са страховете, тайните, сътресения, докато теми на по-добрия знак Водолей, в който влизаме са технологиите, науката и откритията, интернет, глобализацията. С Юпитер във Водолей и събирането на двете най-силни планети може да очакваме чудесен период за  комуникации, духовност.

Значи можем да се надяваме на една по-добра 2021 година?

Определено 2020 г. ще бъде по-тежката, по - трудната година. От средата на март имаме по-добри аспекти. Но земетресението в Загреб е част от една възможна вълна на бедствия, която казахме, че може да бъде актуална и в края на лятото. Иначе през годината имаме Юпитер с Плутон, което е добре за бизнеса и парите, дава изобилие.  Да се надяваме, че световната икономическа криза, която сега се прогнозира, няма да бъде толкова тежка.

Какви промени се очакват в световен план – при САЩ и Русия например?

Интересно е, че както споменахме, съвпадът на Плутон и Сатурн е същият като през 1982 г., като направихме сравнението с добилия популярност тогава СПИН и коронавируса сега. Но нека да кажем, че този съвпад обикновено силно влияе политически на Русия. През 1982 г. след него умира Леонид Брежнев (б.р.10 ноември 1982 г., след което за 2 и половина години почиват и следващите управници Юрий Андропов и Константин Черненко, идва Горбачов с перестройката и краят на СССР - всичко в рамките на общо 9 години). Любопитно е как ще се отрази сега същият съвпад. Събирането на Юпитер и Сатурн, което ще наблюдаваме на 21 декември, пък досега е играело при предишните случаи силна роля в историята на САЩ. В периода около тази дата може да се очакват някакви сериозни промени и процеси.

Борис Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !