Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Приятелки изненадаха Павел и Венци Венц с клип към песента им „Ти си“

отпечатай новината

24.03.2020 16:30 | Видян 1000 пъти

Приятелки изненадаха Павел и Венци Венц с клип към песента им „Ти си“

С изненадващ нов видеоклип към песента им „Ти си“ се събудиха Павел и Венци Венц тази сутрин. Музикалният минифилм е заснет от 13 техни любими момичета, всяка от която се записа в домашни условия как пее и танцува на парчето.

Идейният двигател на проекта е продуцентката Саня Армутлиева, а във видеото феновете ще разпознаят още Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от 4Magic и др. Специално участие има и Мария Илиева, с чийто глас започва клипът, пише Монитор.

„Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че Павел и Венци Венц са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях кой да е следващият им сингъл и те нещо започнаха да се колебаят, искали да помислят. Аз обаче имам любимо парче от новия им албум.

Реших, че е време да им „върна“ жеста.

Казах на екипа и на момичетата, които се снимаха в клипа и всички крещяха от удоволствие като чуха идеята. Направихме боен отряд и я осъществихме за два дена. За Павката и Венци – с обич! От всички ни!“, обяснява идеята Армутлиева.

 

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !