Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Диляна Попова с необичайна торта за ЧРД на Блатечки

отпечатай новината

24.03.2020 16:42 | Видян 1709 пъти

Диляна Попова с необичайна торта за ЧРД на Блатечки

Дори и в най-тежките времена могат да се намерят хубави поводи, които да внесат доза радост в тягостното ежедневие. Всъщност, именно в подобни трудни моменти на човек са му необходими повече положителни преживявания, даващи му причини да се усмихне и подсилващи вярата му, че предстоят и по-добри дни.

А рождените дни, особено когато са прекарани в компанията на най-близките хора, са от този тип позитивни събития, които са чудесна причина за празнуване, независимо от ситуацията. През изминалия уикенд - на 22 март, Асен Блатечки имаше основание за веселба, защото навърши 49 години, пише Dir.bg.

Роденият в София актьор, познат на публиката с множеството си роли в различни продукции както на малкия, така и на големия екран, посрещна личния си празник заедно с Диляна Попова и техния син Борил. И макар да Асен да не е толкова активен в социалните мрежи и рядко да публикува в тях, неговата половинка реши да отбележи хубавия случай, споделяйки с последователите си в Инстаграм няколко мига от специалната вечер, която, разбира се, прекараха у дома.

Красивата брюнетка показа и нестандартната "торта", която е приготвила за звездата от новата българска лента "Останалото е пепел", в която двамата си партнират. Вместо да му поднесе традиционното и добре познато сладко изделие обаче, тя реши да му направи по-различна и здравословна "версия" на десерта - плодова салата от резени киви, ягоди и ябълки. Манекенката не пропусна да сложи между плодовете и запалена свещичка, която рожденика да духне, след като си намисли пожелание.

Като история в сайта за фотосподеляне тя качи кадър, на който носещият маска на лице Асен е качил своя наследник върху раменете си и двамата позират пред необичайната торта.

"Рожденик на хранителен режим", гласи посланието към кадъра, към което Попова е добавила смеещо се емоджи и сърце.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !