Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Саня вдигна градусите в мрежата само по сако

отпечатай новината

24.03.2020 17:30 | Видян 1571 пъти

Саня вдигна градусите в мрежата само по сако

Колкото и да не ни се иска да го признаем - синоптиците се оказаха напълно прави... В рамките само на едно-единствено денонощие времето у нас коренно се промени, превръщайки дългоочакваната пролет в истинска зима. Но независимо от факта, че снегът навън се трупа на преспи, благодарение на носталгията по жаркия сезон на потребителите, в социалните мрежи вече е лято...

Макар и затворени по домовете си, хората не спират да гледат с надежда към бъдещето и да копнеят за приключенията, които по традиция изпълват горещите месеци. Именно към този отбор на "Мечтателите" се присъедини и красивата Саня Борисова, която успя да вдигне градусите в Инстаграм с последната си публикация.

Наскоро синеоката актриса сподели в личния си акаунт съблазнителна снимка, с която привлече вниманието на своите почитатели. На изображението звездата от "Чужденецът" и "Нокаут" позира пред фотографския обектив в черен костюм от две части, разкривайки, че под сакото със сатенирани ревери не носи нищо, предава Dir.bg.

"В очакване живота да влезе отново в своя естествен ритъм!

Приемам с разбиране и уважение периода, в който сме. Възхищавам се на всеки човек, проявил грижа и съображение. Аз също го правя, но и не спирам да мечтая. Има ли и други "нетърпеливи", като мен?", написа тя към кадъра, но така и не получи отговор на въпроса си, защото последователите ѝ не спряха да я затрупват с комплименти.

"Божествена си", "Нереална си, Саня. Който те вземе - ще бъде най-щастливият мъж" и "Елегантна" са само част от хвалебствените коментари, трупащи се под фотографията.

На 9-ти март бившата съпруга на режисьора и актьор Ники Илиев отпразнува своя 37-и рожден ден в заведение, намиращо се в Панчарево. За хубавия повод тя се върна в столицата от живописния Синеморец, където прекара няколко дни, споделяйки личния си празник с част от най-близките си хора. За специалната вечер тя бе избрала ефирна светлосиня рокля на пръски в по-тъмен нюанс на същия цвят. Полата на дрехата с широки дълги ръкави падаше на няколко плисирани етажа, а актрисата бе решила да я прибере в талията с колан, кореспондиращ с високите ѝ ботуши.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !