Най-продаваната БГ писателка Мария...

В Деня на Вярата, Надеждата и Любовта издателство...

Пеещ доктор, таксиджия и фармацевт...

Уникални гласове на участници с интересни истории дадоха...

Как минава денят в изолация на Папи Ханс?

отпечатай новината

25.03.2020 11:42 | Видян 655 пъти

Как минава денят в изолация на Папи Ханс?

Идеята на самоизолацията на мнозина може би  се вижда плашеща - без излизане, без контакти с близки хора. Но предизвикателството се оказа приятно за мнозина. Сред тях е и Папи Ханс, който определи себе си като хипохондрик.

Папи Ханс пусна песен, с която насърчава всички да си останем вкъщи. Клипът е направен от множество клипчета, заснети от дома на Папи Ханс, а в ъгълчето пък виждаме... Дара.

Изпълнителят обаче поясни, че никога не е страдал по минали любови, но пък с Дара са останали изключително близки приятели, а в условията на домашна изолация си говорят много.
 
Самият Папи Ханс призна, че повече от 2 седмици не е излизал навън, а уплашен от идващата болест се запасил с завидно количество паста, леща и боб. Освен това си поръчвал храна, а и приятели му носели от време на време. Така с наличните провизии пеещият певец установил, че може да се нахрани и без месо.

Папи Ханс сподели още, че никога не е водил по-здравословен начин на живот. В момента спи по 8 часа на ден и тренира всеки ден. Установил е, че и без тежести може да тренира пълноценно и за себе си е решил, че и след кризисната ситуация ще тренира почти изцяло у дома.

Що се отнася до поезията, Папи Ханс сподели, че към момента не чувства потребност да пише такава. С песента било различно - всичко там се случило за 3 часа, предава Dariknews.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !