Кой ще са актуалните тенденции при...

Време е да се примирим – лятото си отиде! Дойде...

Лейди Ди вдъхнови Кейт

Помните ли панталоните? Онези дълги неща, които останаха...

Мис България вече прилича на Жокера

отпечатай новината

25.03.2020 13:42 | Видян 640 пъти

Мис България вече прилича на Жокера

Една от най-обсъжданите миски у нас  е заприличала на Жокера от едноименния филм, коментират потребители в социалните мрежи, пише HotArena.

Носителката на титлата Мис България 2019 Радинела Чушева за кратко време се превърна в едно от най-популярните лица у нас. Но не заради короната, която грабна, а с множеството пластични корекции, които буквално са я обезобразили.

От миловидната адреналинка от „Господари на ефира” днес няма и следа.  След избора на Радинела за най-красивата българка за 2019г., социалните мрежи завряха от коментари, че титлата й е платена, защото никой  не можеше да допусне, че момиче с такава визия, печели конкурс за красота. Но в милата ни родина всичко е възможно. И както се вижда от фотоса,  който ни изпрати наш читател,  на Радинела никак не й пука за хорското мнение. Усмихва се широко и си носи короната с гордо вдигната глава.

„Мис България със сигурност си е правила още някакви корекции по лицето след конкурса. Вече изглежда ужасно неестествено и е заприличала на героя от „Жокера”, коментират потребители в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !