Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Дара отрече с Папи Ханс да са подновили връзката си

отпечатай новината

26.03.2020 10:10 | Видян 2018 пъти

Дара отрече с Папи Ханс да са подновили връзката си

Побързахме да обявим, че Дара и Папи Ханс отново са двойка, но певицата официално ни опроверга.

Заради последното видео на Папи Ханс, доста музикални фенове, включително и ние, сметнахме, че екс-двойката си е дала втори шанс.

Дара обаче официално ни опроверга с коментар в страницата ни. Двамата с Константин, както е истинското име на певеца рекламист, продължават да са в отлични отношения и да си колаборират успешно в музикалните си проекти.

Такъв е и последният клип на Папи Ханс, пуснат по време на продължаващата карантина.

Парчето се казва “Стой си вкъщи”, а видеото представлява монтирани кадри от фейстайм между Папи и Дара (която изглежда достатъчно секси във въпросните моменти и не беше трудно да ни заблуди!).

Заедно или не, двамата радват с това колко готини продължават да бъдат отношенията им. По този повод, ако не сте го направили все още, можете да последвате Дара и Папи и в инстаграм.

Двамата бяха заедно до края на лятото на 2018 година, като от тогава Константин имаше и друга връзка – с красавицата от Лисабон Рита, на която посвети песента “Твой”.

Когато се разделиха с Дара, и двамата споделиха, че са запазили приятелските си отношения и винаги ще се обичат, независимо дали са заедно, или не.

Източник: missbloom


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !