Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бедна, бедна Лили

отпечатай новината

23.04.2009 16:00 | Видян 12727 пъти | Гласували 4

Бедна, бедна Лили

Лили Иванова пак реве, че пенсията й била 101 лева, а не казва по колко изкарва на концерт – 15 хиляди или вече отгоре? А също плаща ли си данъците върху тях, щом за концертите си не отделя законните авторски права на композиторите и поетите, написали песните, които изпълнява. Както се оказа, само за 2 изяви в НДК се дължат 22 000 лева по сметки на Музикаутор. И организацията ще съди виновните.

Незнайно защо, според публикуваните в пресата откъси от книгата на Лили Иванова, тя ругае по отвратителен начин Перник. “Не че и аз съм от Париж”, оправдава се примата, но Перник бил кал, мизерия, мръсотия. Не само че не е от Париж, Лили не е дори от областния си център Разград. Тя е от още по-скромен град като Кубрат. Някак не е редно точно звездите толкова ярко да демонстрират безсмислените си комплекси.

Примата сама отхвърля и две от обвиненията по делото срещу неофициалната биография Просто Лили. А именно цитираният в нея Асен Гаргов, който твърди, че не можела да има деца, както и “обидата”, че тя е “символ на реалния социализъм”. Според думите на редактора Карбовски на обложката, кубратската легенда била “символ на две епохи”. Понеже царският режим е траял, когато е била до 5-годишна, вероятно едната от визираните епохи е била точно социализмът.

В книгата й, наречена Истината, освен езиковите грешки, има и доста премълчани неща. Първият й съпруг е наречен “Г.П.”, все едно си няма име. За свекървата пък четем такива отвратителни и дребнави впечатления, определения и обвинения(починала е, не може да се защити), че махленската война на Аня Пенчева срещу Ивайла Бакалова във ВИП Брадър бледнее.

Всъщност сега си обясняваме защо бедната Лили отказа щедрото предложение на Нова телевизия да се включи в първия ВИП Брадър преди три години. Явно тя - Матриархът на естрадата, се плаши да не би публиката да види изпод непластичната маска истинското лице.

И, само между другото, в Истината на Лили са премълчани още важни подробности. Например съдийският въпрос след изчитането на редактираната от певицата експертиза: “И силиконът в устните на Иванова ли е естествен”. Неслучайно съдът назначи втора тричленна експертиза. Би ли го направил, ако първата беше ОК?!
Заради това пък пестеливата певица реши да откъсне от сърцето си още някой лев и да премести делото от неудобния Районен в Градския съд. Като пътьом плювна правниците.

Бедна, бедна Лили...

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !