Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кейли Куоко се сбогува с понито си

отпечатай новината

01.04.2020 11:17 | Видян 527 пъти

Кейли Куоко се сбогува с понито си

Звездата от „Теория за Големия взрив“ Кейли Куоко загуби един от домашните си любимци – понито Фиона. Тъжната вест съобщи актрисата в социалните мрежи.

"След прекалено малко време заедно, нашата ценна Фиона почина миналата вечер. Тя дойде при нас в много лошо здраве, затова сме щастливи, че успяхме да прекараме поне малко време с нея", написа Куоко.

Чаровната блондинка и съпругът й Карл Кук осиновиха неотдавна Фиона. Въпреки това актрисата призовава хората да не търсят коне от тази порода – т.нар. понита джуджета, за отглеждане у дома.

"Мислите си, че е сладко, но не е. Те страдат изключително много здравословно, защото за тях обикновено не се полагат необходимите грижи. Фиона беше пример за това – тя дойде при нас недохранена, с болки в краката, разлагащи се зъби... Имаше нужда от помощ да се изправи всяка сутрин. Тези животни не бива да се развъждат по този начин“, обяснява още екранната Пени от популярния ситком.

Припомняме, че и тя, и съпругът й са любители на конете, като отглеждат няколко у дома си. Именно покрай пристрастието им към тези животни пък пламнала и искрата между двамата, след като се засекли на шоу с коне.

Източник: Monitor
Снимка: AP

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !