Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Принц Уилям се впуска в борбата срещу COVID-19

отпечатай новината

01.04.2020 12:38 | Видян 1034 пъти

Принц Уилям се впуска в борбата срещу COVID-19

Принц Уилям иска да се включи в борбата срещу коронавируса. Внукът на кралица Елизабет II обмисля възможността да се завърне към пилотската си служба и да управлява въздушна линейка. По този начин той ще помогне на Националната здравна служба в Англия, където случаите на COVID-19 постоянно растат.

Преди дни стана ясно, че и самият принц Чарлз е с положителна проба за коронавирус, както и двама служители от свитата на Елизабет II. Кралицата и съпругът ѝ, принц Филип, са изолирани в Шотландия и засега се чувстват добре.

Принц Уилям беше пилот на въздушна линейка в продължение на две години. Той преустанови службата си през 2017 година, за да се заеме с кралските си задължения. Според британските издания, именно отговорностите към двореца може да попречат на Уилям да осъществи желанието си.

Източници обаче твърдят, че принцът ще направи всичко възможно, за да помогне на Националната здравна служба. „Той много добре знае през какво преминава страната и иска да помогне“, казват близки до кралското семейство. Желанието на Уилям още повече се засилило след диагнозата на баща му.

Самият Уилям сподели по-рано през месеца, че пилотирането на въздушна линейка му липсва.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !