Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Риана на корицата на Vogue

отпечатай новината

02.04.2020 09:19 | Видян 1772 пъти

Риана на корицата на Vogue

Риана е първата жена, появила се на корицата на Vogue с типичната за хип-хоп културата кърпа за глава.

Няма смисъл да казваме, че щом се е случило интервю с Рири, е била засегната темата за предстоящия й албум. Тя обещава, че съвсем скоро ще имаме възможност да го чуем, а до тогава можем да слушаме новата й песен в дует с PARTYNEXTDOOR.

В интервюто си за модното списание обаче тя обръща повече внимание на други части от живота си като предстоящия дебют на марката й за козметика – Fenty Skin. Признава, че създаването й е било истинско предизвикателство за нея, защото е искала да постигне перфектни резултати, а при козметиката това е трудна задача. “Няма как да излъжеш с продуктите за красота. Или работят, или не. Няма как да го прикриеш”, споделя Риана.

Певицата говори дори за личния си живот, което за нея е рядкост. Споделя, че след като наскоро е навършила 32 години, се е замислила колко кратък е животът и всъщност осъзнавайки това, се е мотивирала да работи още по-усърдно. “Работя така сега, за да не го правя после”, допълва тя.

Риана споделя и че се надява съвсем скоро да започне да гради семейството си, не само кариерата. Когато я питат как вижда бъдещето си след десет години, тя отговаря, че до тогава ще има три деца, независимо дали има партньор до себе си, или не.

Източник: Misbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !