Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Златка съветва как да се храним и тренираме под карантина

отпечатай новината

02.04.2020 11:19 | Видян 1376 пъти

Златка съветва как да се храним и тренираме под карантина

Да се спазва хранителен и тренировъчен режим във време на карантина е трудно, но не и невъзможно. Доказват го хиляди всекидневно, като по този начин ни показват, че качването на килограми не просто не е задължително, а е личен избор.

Сред редовно трениращите е и плеймейтката Златка Димитрова, която редовно публикува своите тренировки онлайн и ни показва, че можем да бъдем активни дори и в условия на карантина.

Пред камерите на NOVA красавицата показа упражнения, които може да видите по-горе, като тяхната специфика е в бавните повторения и добрата координация. Заради липсата на тежести се правят повече повторения, като в примерите във видеото горе става въпрос за 4 серии от по 20 повторения.

 Половинката на Златка, фитнес треньорът Кирил Танев, пък сподели, че тренировките в домашни условия за мъже са истинско предизвикателство, защото за мускулатура и издържливост се изискват сериозни тежести. Тренировките при мъжете в домашни условия, по думите му, са по-скоро за поддържане на духа.

 "Каквото и да правите най-важно е да не спирате и да го правите с удоволствие", пише в Instagram Златка. "Ако сте достатъчно мотивирани и упорити, с тези упражнения, чистата храна..., води до ефект WOW", гарантира Златка.

 Що се отнася храната, Златка сподели, както ги нарече самата тя, банални препоръки - без газирано, сладко, пържено, тестено. Вместо тях да консумираме повече протеини - месо, риба, както и салати. Те самите с Кирил започват деня си с вода и лимон, закусват елда с протеин. И подчертават, че те целогодишно са на режим, предава Dariknews.bg.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!!!


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !