Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Нова версия на WhatsApp идва с изненади

отпечатай новината

02.04.2020 13:42 | Видян 564 пъти

Нова версия на WhatsApp идва с изненади

Излезе нова бета версия на популярния месинджър WhatsApp за Android под номер 2.20.110. Разработчикът е актуализирал дългоочакваната функция за самоунищожаващи се съобщения, като сега се говори за „изтичащи съобщения”, съобщава Technews.bg.

Функцията се тества от миналата година и първоначално се наричаше „изчезващи съобщения” (Disappearing Messages). Сега е преименувана на „изтичащи съобщения” (Expiring Messages), тоест съобщения, чието време за показване в чата е към края си.

По-рано бета тестерите на приложението можеха да изберат опцията „изтриване на съобщения” и да зададат интервал от време: съобщението да бъде изтрито автоматично след час, ден, седмица, месец или година. Сега са достъпни по-малко опции: ден, седмица или месец.


Бета версията на WhatsApp включва и поддръжка за множество устройства. В момента екипът работи върху нова функция, която позволява да използвате един и същ акаунт на различни устройства едновременно, съобщи Gizchina.

Все още разработчикът не е обявил точната дата за пускане на финалната версия на приложението, която ще направи споменатите функции достъпни за всички 2 милиарда потребители на WhatsApp.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !