Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Салоните на Мая Илиева пред ФАЛИТ

отпечатай новината

03.04.2020 10:20 | Видян 1097 пъти

Салоните на Мая Илиева пред ФАЛИТ

Салоните за красота на Мая Илиева са изправени пред тежка финансова криза, научи „Галерия“. Вдовицата на покойния мафиотски бос Георги Илиев вече изнемогва заради извънредното положение и се очаква до края на годината да обяви фалит.

Въпреки че вече близо месец салоните са хлопнали кепенци заради наложените мерки срещу коронавируса, Мая Илиева продължавала да плаща на служителите си, в това число – и на хигиенистките. Бизнес дамата не искала да загуби квалифицираните си служителки и макар да не ходят на работа, тя им плащала пълните заплати, и то от джоба си. Според запознати ставало въпрос за над 20 000 лева месечно.

„Скоро не се очертава салоните за красота у нас да заработят и затова повечето собственици са освободили служителите си или са ги пуснали в неплатен отпуск. Това е единственият начин да се запазят от фалит. Ако Мая Илиева продължава с това темпо, бизнесът й ще издъхне“, пророкуват от бранша.

Всъщност салоните за красота не са единственият й проблем. Преди близо 2 години тя бе принудена да продаде прочутата марка „ВАИ Холдинг“, а само няколко месеца по-рано се раздели и с голяма част от имотите на покойния си съпруг. Това даде повод за слухове, че вдовицата на Главния изпитва сериозни финансови затруднения.

Въпреки че има милиони в банкови сметки, салоните й за красота в действителност могат да не издържат дълго на кризата. Дори и да ги закрие обаче, Мая има достатъчно средства, за да си живее безгрижно и да помага на децата си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !