Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Орлин Павлов пусна концертно видео с послание Можем#Заедно

отпечатай новината

03.04.2020 13:42 | Видян 1397 пъти

Орлин Павлов пусна концертно видео с послание Можем#Заедно

Емблематичната песен на Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Орлин Павлов "Заедно" се сдоби с нов клип с послание Можем#Заедно. Видеото е запечатало живото изпълнение на тримата артисти по време на първия плаващ концерт на Орлин Павлов, проведен в Гребната база в Пловдив през 2019 г. и  емоцията на близо 12-хилядната публика. Вплетени са и  сантиментални сцени от филма „Завръщане" (по време на концерта беше заснета в реално време  финалната сцена на  филма ).

С актуалното видео артистите ни призовават, че  Можем#Заедно, и ни вдъхват кураж и сили в тревожната ситуация на социална и професионална изолация. Това не е просто кауза, Можем#Зедно е всичко, от което имаме нужда в момента: музика, общност, разбиране, съпричастност, емпатия и лична отговорност към всеки един от нас. Да, Можем#Зедно. Орлин Павлов ни споделя: „Точно в този труден момент, момент на изпитания, музиката е тази, която ни обединява, спасява, пренася на места, на които сме били и искаме да бъдем. Тя е машината на времето, която е свързана директно с душата и нейните фини настройки за живот.

Чрез нея сме заедно, като в една обща музикална матрица в различни жанрове, но с еднакви пориви, по-устремени и търсещи свобода, съобразявайки се със случващото се в целия свят! Каквото и да става, каквото и да се промени, музика ще има! И тя ще ни спасява винаги! Заедно сега, за да има утре!”. По-лесно е да направим нещо малко, но за друг! Можем#Зедно! Видеото може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=DMm1lwTQRbQ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !