Актьорът Вал Килмър призна, че е самотен от двадесет години и през това време не е имал връзки, съобщи Контактмюзик.

Килмър, който е на 60 години и има две деца - Мерседес на 28 г. и Джак на 24 г. от брака си с Джоан Уейли, през годините е имал връзки със звезди като Анджелина Джоли, Шер и Синди Крофорд, твърди, че отдавна няма приятелка и това му тежи всеки ден.

В откъс от мемоарите му , цитиран от сп. "Пийпъл", Вал пише: "Не съм имал приятелка от двадесет години. Истината е, че всеки ден изпитвам самота".

Звездата от "Батман завинаги" признава, че раздялата му с Дарил Хана е била най-болезнената, която някога е преживявал. Двамата станаха двойка през 2001 г., по време на снимките на "Вярваме в Бог" и Килмър бил опустошен, когато пътищата им се разделили.

Вал Климър се шегува, че е намразил музиканта Нийл Йънг, който се ожени за Дарил Хана през 2018 г. "Бог ми е свидетел, че сърцето ми е било разбивано. Но с Дарил понесох най-силна болка. Нийл Йънг, винаги съм те обичал, но се страхувам, че вече те мразя", пише в книгата.

Актьорът от "Жега" разкри през 2017 г., че е успял да преодолее рак на гърлото след двегодишно лечение и каза, че болестта е променила начина, по който възприема живота си, като е осъзнал, че отдаван твърде голямо значение на наградите и светската суматоха вместо на здравето си.