Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Гледаме Имало едно време в Холивуд по HBO GO

отпечатай новината

07.04.2020 13:42 | Видян 1538 пъти

Гледаме Имало едно време в Холивуд по HBO GO

През този месец HBO е подготвил 11 заглавия и кинохитове, които заслужават да бъдат отличени сред часовете съдържание в стрийминг платформата HBO GO. Вече е достъпен за гледане реверансът на Тарантино към уестърн жанра, а именно „Имало едно време…в Холивуд“, както и два пълни сезона за binge-watch на гангстерската мотоциклетна драма „Маите, Южна Калифорния“. Джоди Комър и Сандра О се завръщат в третия сезон на „Убивайки Ийв“ под режисурата на двете изключително талантливи дами Фийби Уолър-Бридж и Вики Джоунс. Същите две дами, вече в колаборация с HBO стоят и зад новото ни предложения „Бягай“, което държи сюжета и вниманието в задъханото темпо на главните герои.

Свръхестествената линия има продължение в три сериала, първият от които е комедийната поредица за вампири „Какво правим в сенките“. Базиран на света от едноименния филм от 2014 г. сериалът успява да извади сюжета от преекспонирания жанр и да ви накара да се смеете. В другото ни ново предложение „Ужаси в града на ангелите"  ще видим Натали Дормар (Марджъри Тирел от „Игра на тронове“) във водеща роля, а един от най-гледаните сериали в платформата ни за миналата година „ Русалка“ се завръща с трети сезон за радост на по-младите сред феновете ни. След средата на месеца ще можем да се насладим на Кейт Бланшет - звездата в лимитирания сериал "Мисис Америка", който разказва истинската история на няколко жени, които стоят в основата за движението за равни права с мъжете.

Не на последно място по очаквания е и новият пълнометражен оригинален филм на HBO „Лошо образование“, на чело на чийто впечатляващ състав е Хю Джакман. Драмата, базирана на истински случай разследва схема за корупция в държавни гимназии в щатите.  Кои са топ-сериалите на месеца: "Маите, Южна Калифорния" I & II-  криминалната драма е с участието на Дж Д Пардо, Клейтън Карденас, Сара Болгър, Майкър Ирби. „Маите, Южна Калифорния“ е следващата част на сагата, започнала със „Синове на анархията“ Действието се развива след времето на Джакс Телър, а Есекиел „Ес“ Рейес тъкмо е излязъл от затвора и изпратен в градче в Южна Калифорния на границата с Мексико. Ес е талантливият син на гордо латино семейство и някогашно „ момче Американската му мечта обаче е покосена от насилието, което цари по границата. Той трябва да изгради новата си самоличност в този малък град, но желанието му за отмъщение го води към живот, който не е искал, но от който няма измъкване. "Какво правим в сенките"  е сериал в псевдо-документален стил, който проследява ежедневието (по-скоро еженощието) на трима съквартиранти вампири, които от сто години живеят заедно в Стейтън Айлънд. Самопровъзгласилият се лидер на групата е Нандор Неуморния – велик боец и завоевател от Османската империя. Там е и британският вампир Ласло – бунтар, конте и емигрант по неговите думи. Последна е Надя – съблазнителка и вампирският вариант на Бони за вампирския Клайд на Ласло. Вампирите неочаквано са посетени от техния мрачен командир и лидер барон Афанас, който иска да им напомни първоначалната мисия, заради която пристигат в Стейтън Айлънд преди столетие. А тя е тотална доминация над Новия свят. Но кой е най-подходящият начин за постигането на въпросната доминация?

Фентъзито "Русалка"III с участието на Алекс Роу, Елин Пауел, Фола Евънс Акингбола, Иън Върдън, Рина Оуен ни отвежда в Бристъл Коув крайбрежно градче, известно с легендата, че някога е било дом на русалки Пристигането на мистериозно момиче доказва, че преданията са истина, а борбата между човека и морето взема зловещ обрат, когато тези хищни създания идват да отвоюват територията си Алекс Роу влиза в ролята на начетен морски биолог на име Бен, който изпитва странно привличане към Рин (Елин Пауел) странното ново момиче в града, което крие тъмна тайна Мади (Фола Евънс Акингбола) е колега на Бен и от самото начало е подозрителна към Рин Иън Върдън играе Ксандър рибар, решен да открие истината за русалките, а Рина Оуен е Хелън ексцентричката на Бристъл Коув, която явно знае много повече за русалките, отколкото показва.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !