Корона до 29.05, криза до ноември’21:...

На 22 август 2019 г. в своя канал в YouTube 14-годишният...

Тестото за домашната пица да престои...

Лайфхакът на деня в може би последния от над...

Криско продължава да тренира

отпечатай новината

07.04.2020 17:42 | Видян 382 пъти

Криско продължава да тренира

В началото на годината, когато все още не предполагахме каква ще бъде 2020 г., много от нас си бяха поставили за цел да отслабнат, да тренират, да се хранят здравословно. Е, коронавирусът обърка плановете на много от нас, но не на всички. Сред хората, решени все пак да направят beach body е и Криско, който демонстрира впечатляващи резултати.

Тук впечатляващи са обиколките на бицепсите, въпреки че не знаем какви са точно, но знаем какво беше изходното положение при Криско, когато започна работа с треньора Сами Хосни в края на януари.

"Когато един човек е показал брутално постоянство и е постигнал резултати в различни аспекти от живота си, тогава е само въпрос на време и стратегия, за да стане шампион и във фитнес сферата", написа за Криско през януари Сами и по всичко личи, че е бил прав.

Трансформацията на Криско стана повод и за видео проект, в който се вижда как тренира изпълнителят и как се храни. Така например се вижда, че тренировките му не са класически за трениращите във фитнеса, а са кръгови, функционални и често със собствено тегло.

В случая на Криско няма нужда от сваляне на килограми, но това не означава, че изпълнителят не се храни здравословно, а тъкмо напротив. В хранителния режим на рапъра е заложено стабилно количество растителни и животински протеини, както и храни, богати на фибри.

Сами споделя, че не е фен на дългото приготвяне на храните, тъй като колкото повече едно нещо се готви, толкова по-малко полезни вещества остават в него. Той препоръчва повече пресни плодове и зеленчуци, а що се отнася до това кога да се храним той е практичен - когато сме гладни.

Източник: Dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !