На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Галин с коронавирус от Турция?

отпечатай новината

08.04.2020 12:55 | Видян 1283 пъти

Галин с коронавирус от Турция?

Изключително запознат и отговорен към самоизолацията е Галин.

Фолк-певецът и продуцент призна, че си е лепнал нещо, след като се прибра от Турция, където прекара няколко дни заради служебни ангажименти. 29-годишният изпълнител разкри в разговор с DJ Дамян, че е хванал нещо сериозно. "Като се върнах, изкарах някакъв грип, не знам точно какъв. Имах висока температура, суха кашлица", разказва Галин във видеовръзката.

Певецът се самоизолирал и почти не излиза от къщи освен за най необходимите продукти. Той не се е тествал за коронавирус и се надява да не е бил болен от това, но за всеки случай взема всички необходими мерки. Освен за да предпази околните, Галин се притеснява и за семейството си. Той не се вижда с родителите си, които са около 50 годишни. Галин споделя, че следи развитието на Ковид-19 още от началото на годината. Певецът си е подсигурил с 600 броя от най-висококачествените маски, които раздава в последствие на най-близките си.

Той е категоричен, че спазва и ще продължава да спазва всички наложени от правителството мерки. Признава, че се опитва да навакса със съня, който му липсва. Разказва, че му е много трудно да смени режима, тъй като работи нощем, сега заспива изключително трудно и обикновено през деня спи и е активен вечерта.

Макар преди месец да пусна ново парче, изпълнителят е готов с пореден хит този път в дует с Диона, която продуцира. Галин е категоричен, че няма да пусне новата песен докато трае извънредното положение, защото е дискотечен хит и предполага феновете да се кефят и да танцуват, пише „България Днес”.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !