Джони Деп и Тери Гилиъм заедно на...

Холивудският актьор Джони Деп се събра отново с...

Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Черна храна спъна Мис Дупе в MasterChef

отпечатай новината

08.04.2020 13:34 | Видян 1591 пъти

Черна храна спъна Мис Дупе в MasterChef

Лек ужас налегна участниците в MasterChef, а нивото на стрес в кулинарното риалити се покачи зловещо. Кандидатите за славата и за приза от 100 000 лева загубиха ума и дума, ошашкани от продуктите в кухнята - всички до един черни.

Освен с обичайно тъмните дроб, патладжан, къпини, шоколад, соев сос, маслини, хайвер и трюфел, те трябваше да се борят с черно сирене, черна киноа и черен чесън.

„Изтръпнах от ужас!“, проплака специалистката по човешки ресурси Елени.

„Направо ми причерня от тези продукти“, хвана се за главата мениджърът Мартин.

„Забравете страховете си, гответе с желание!“, скастри паникьосаните участници шеф Андре Токев, но само трима от тях успяха да се стегнат.

Домакинята от Русе Виолина разтопи сърцето на журито със свински дроб с киноа, черен хайвер с лавандула и мус от патладжан. Студентът Димитър представи черен еклер, пълен с пастет от свински дроб, който гарнира с майонеза от черен чесън и туршия от къпини. А сервитьорът и вокалист на метъл група Добромир се представи достойно с пълнен патладжан.

Останалите участници трябваше да сменят белите престилки с черни и да отидат на елиминация, която накрая сполетя Кристина Казакова, по-известна със световната си титла „Мис Дупе“.

Източник: Монитор


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !