Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мона Гочев направи прощъпулник на сина си с жива връзка

отпечатай новината

09.04.2020 12:07 | Видян 1543 пъти

Мона Гочев направи прощъпулник на сина си с жива връзка

Жива връзка по интернет направи актрисата Мона Гочев, за да организира семейния прощъпулник на сина си. Актрисата и съпругът й Радослав изненадаха изключително приятно не само семейството, но и феновете си.

Двойката реши да сподели момент от прощъпулника на малкия Никола. И тъй като заради ситуацията семейството не можа да се събере на едно място, те използваха интернет, за да празнуват заедно.

Мона дори сподели снимки от семейната среща, която протече онлайн и събра пред компютрите всичките им роднини, пише "България днес".

Малчуганът най-напред хвана питката, но след това взе полицейската кола. Баща му беше недоволен и настоя за втори опит, при което малкият Никола хвана глобус и портфейл. Дали ще стане полицай или банкер, времето ще покаже. Но междувременно емоционалната среща развълнува цялото семейство.

Двойката призна, че от доста време обмисляли да направят събирането онлайн.

„Ще го направим по един модерен начин. Ще поканим цели три поколения близки и роднини. Дори прабабата и прадядото на Никола ще участват във видеовръзката. Въпреки че сме далеч от семействата ни, ще успеем да се свържем с тях и да отбележим този момент, който ще остане скъп спомен”, споделя Мона, малко преди събитието.

Тя разкрива също, че са нарушили и друга традиция. Не майката, а братовчедката на режисьора направила питката за прощъпулника.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !