Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Принц Чарлз и Камила празнуват 15 г. семеен живот

отпечатай новината

10.04.2020 09:07 | Видян 1440 пъти

Принц Чарлз и Камила празнуват 15 г. семеен живот

Петнадесет години семеен живот празнуват принц Чарлз и съпругата му Камила. По този повод от резиденция „Clarence House“ публикуваха тяхна обща снимка и ги поздравиха в профилите на кралското семейство в социалните мрежи.

На кадъра принца на Уелс и херцогинята на Корнуол са седнали на верандата на своята резиденция Биркхал. Те са облечени с ежедневното си облекло, а в ръцете държат любимите си кучета от породата Джак Ръсел териер – Бет и Блубел.

След като бяха поставени под карантина заради положителната проба за коронавирус на принц Чарлз, двамата се самоизолираха поотделно в дома си в Шотландия. За щастие на кралското семейство, и двамата са добре и отново могат да продължат ангажиментите си. 

Миналата седмица стана ясно, че принц Чарлз е излязъл по-рано от карантината си поради това, че е изкарал заболяването с много леки симптоми. Тогава той възобнови работата си като откри нова болница в източен Лондон, но това стана чрез видеовръзка. 71-годишният наследник на кралица Елизабет Втора използва възможността, за да благодари на всички медици, борещи се на първа линия с коронавируса. 

Как се запознават?

Двамата се срещат през 1970 г. Тогава Камила е на 23 години. Не след дълго двамата започват да се срещат, но тогава принц Чарлз се присъединява към Кралските военноморски сили. Освен това от кралския двор смятат, че тя не е най-подходящата партия за престолонаследника и правят всичко възможно връзката им да приключи. 

През 70-те години принц Чарлз се запознава с 16-годишната Даяна Спенсър и четири години по-късно ѝ предлага брак. Въпреки това, още тогава той се среща тайно с Камила, която не може да забрави. 

Малко преди сватбата, синът на Елизабет Втора вижда отново Камила и ѝ подарява гривна с инициали на тайните им имена – Гладис и Фред, която тя пази и до днес. Междувременно тя се омъжва за капитан Андрю Паркър-Боулс и отдава цялото си внимание на децата. 

През годините Чарлз успява да поддържа тайна връзка с Камила, но принцеса Даяна научава за нея. Малко преди да се разведе с нея, той съобщава в интервю, че има любовница. Тя от своя страна споделя пред медиите, че в брака им е било пренаселено, защото са били трима. 

През 1995 г. Камила се развежда, което дава още един повод на Чарлз да се опита да възобнови отношенията си с нея. 

Двамата нямат перфектната сватба

Принц Чарлз и Камила Паркър сключват брак на 9 април 2005 г., като на гражданската молитва не присъства Кралицата, която е против това двамата да станат семейство. По-късно обаче тя дава благословията си, като се присъединява към цялото семейство по време на църковната молитва. 

Камила не желае да приеме титлата херцогиня на Уелс – тази, която принцеса Даяна носи преди да загине в автомобилна катастрофа. Много британци не крият неприязънта си към нея и я обвиняват, че тя е основната причина за развода ѝ с покойната майка на Уилям и Хари, а след като се жени за принц Чарлз, започват да я мразят още повече. С годините обаче тя успява да спечели отново доверието към себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !