Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

БГ звезди събраха над 330 000 лв за деца и пенсионери

отпечатай новината

10.04.2020 10:37 | Видян 1566 пъти

БГ звезди събраха над 330 000 лв за деца и пенсионери

Графа, Мария Илиева, Криско, Преслава, Стефан Вълдобрев, Васко Василев, Орлин Павлов, Любо Киров бяха само малка част от българските звезди, които се включиха в благотворителния концерт #ПомогниОтВкъщи в подкрепа на Българската хранителна банка снощи.

С общи усилия и песни от собствения си хол те събраха над 330 000 лв, които ще подпомогнат най-уязвимите групи в условията на пандемия – възрастните хора и децата.

По време на двучасовия концерт, излъчен по bTV, с водещи и продуценти Иван и Андрей, и чаровната Мария Силвестър, рапърът Криско обяви, че ще отдели за каузата 5000 лв лична средства, а на зрителите подари чисто нова песен “Дни и нощи”. Примерът му последва Люси Дяковска и още от звездните изпълнители. Изненада беше подготвил Веселин Маринов, който изпя хита си „Лятна жълта рокля“ в необикновен дует с Николаос Цитиридис, а фолк примата Преслава, зарадва всички с акапелно изпълнение.

В концертът се включиха Владимир Ампов - Графа и Михаела Филева, Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Криско, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Васко Василев, Любо Киров, Виктория, Ния Петрова, Прея, Веско Ешкенази и Адриана Николова – Печенката, Преслава, Силвия Лулчева, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди. Голяма част от тях пуснаха зрителите в домовете си, а от студиото се представиха само няколко певци, заради мерките за сигурност.

Над 226 000 лв от общата сума е от индивидуални дарения на DMS номера, а останалото е от фондаця и звездите, които участват в концерта. Големи хранителни вериги също обявиха съпричастност и предстои да се включат. Кампанията продължава и всеки, който иска може да се включи с sms за дарение от 1 лв на номер 17 777 с текст DMS HRANA.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !