Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емилия: Да бъдеш себе си не винаги е печелившо

отпечатай новината

15.04.2020 10:39 | Видян 1642 пъти

Емилия: Да бъдеш себе си не винаги е печелившо

Поп-фолк певицата Емилия направи второ обръщение към феновете си, след като бе залята от критики за призива си хората да подходят със смирение към ситуацията на извънредното положение.

Изпълнителката на „Ето ме“ бе обвинена в това, че дава съвети на обществото, докато тя живее по-заможно. „Продължавам да стоя зад думите, които изрекох преди няколко дни.

Продължавам да мисля по същия начин, заради многото години, в които съм се срещала с моите почитатели очи в очи и винаги съм била себе си и никога не изневерих на себе си!“, обясни в социалните мрежи звездата. Тя допълни, че съчувства на всички които изнемогват или работят в трудни условия сега, сред които са и лекарите.

„Да бъдеш себе си не винаги е печелившо,но пък помага да се отличиш и да се изразиш. Съчувствам, защото съм човек и искам да остана човек. Затова отново апелирам: Нека си останем вкъщи още малко!

Нека да бъдем отговорни към децата си, към родителите, към съседите си и приятелите си. Останете си вкъщи заради хората, които в момента нямат възможност да правят това, което обичат. Да си обществено отговорен,означава да мислиш за другите“, категорична е още певицата.

Тя изрази надеждата си и че съвсем скоро ще може да се види на живо със своите почитатели.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !