Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Селена Гомес съди видеоигра за $10 милн.

отпечатай новината

16.04.2020 10:30 | Видян 1204 пъти

Селена Гомес съди видеоигра за $10 милн.

Поп звездата Селена Гомес е завела съдебен иск за 10 милиона долара срещу мобилна видеоигра. Причината – певицата е категорична, че приложението краде лика й и този на други знаменитости без знанието и разрешението им.

Играта се казва Clothes Forever — Styling Game, може да бъде намерена в магазините на Apple и позволява на потребителите да пазаруват „диаманти“ заедно с любимите си звезди на цени между 99 цента и 100 долара. „Сестрите Кардашиян, Джиджи, Бионсе, Тейлър и други ще се отбият при вас, за да поискат вашия моден съвет“, гласи описанието на играта.

"Дори и да е била попитана, Гомес не е разрешавала да бъде включена в Играта, която очевидно разчита на безвкусни практики за това да примамва потребителите да правят in-game (вътрешни за играта) покупки на стойност до 99.99 долара", гласи част от документа, който изпълнителката на Boyfriend изпраща до съда. Искът е заведен срещу базираната в Китай компания Guangzhou Feidong Software Technology Co., както и срещу британската MutantBox Interactive Limited, която държи авторските права за играта.
 
Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !