Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Диляна и Блатечки обзавеждат новия си дом

отпечатай новината

16.04.2020 13:42 | Видян 1979 пъти

Диляна и Блатечки обзавеждат новия си дом

Артистичната двойка Диляна Попова и Асен Блатечки обзавеждат нов дом.

Слуховете за жилището вървят от години, но сега вече има потвърждение от страна на красавицата, която пусна в социалните мрежи кадри от него. Докато трае социалната изолация, актьорите се опитват каквото могат да направят за семейното си гнездо. От снимките на моделката става ясно, че всичко в апартамента е в найлони и се ремонтира ударно. Стените са шпакловани, но не е ясно как ще бъдат боядисани или върху тях ще залепят тапети.

Въпреки неугледния вид на дома, нежната половинка от тандема намира начин да внесе романтика сред купища строителни материали. На перваза тя е поставила ваза с няколко стръка цветя върху найлона и честити Цветница на приятелите си.

Според запознати апартаментът на Диляна Попова и Блатечки се намира в центъра на София и е с площ 122 квадрата. Закупен е в края на миналата година с ипотечен  кредит за сумата от 391 166 лева. Справка в сайтовете на недвижими имоти показва, че подобен апартамент в самия център на столицата струва над 2000 евро на квадрат,  а цялата сума надвишава половин милион лева, пише „Телеграф”.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !