Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Внучката на Чарли Чаплин - в Шоуто на Николаос Цитиридис

отпечатай новината

16.04.2020 15:23 | Видян 1204 пъти

Внучката на Чарли Чаплин - в Шоуто на Николаос Цитиридис

Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат Юджийн О'Нийл - Кийра Чаплин ще бъде специален гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер по bTV.

Поводът за това е рожденият ден на легендарния актьор, комик и режисьор, който е днес, 16 април. Навършват се 131 години от рождението на Чарли Чаплин. Актриса, модел, бизнесдама и благодетел – Кийра Чаплин ще се включи в шоуто от дома си в Женева, където като всички нас прекарва дните в изолация.

Изключително чаровна, красива и талантлива, тя ще разкаже за  творческите си проекти и особено за благотворителната дейност, която е сред основните й дейности. За зрителите на bTV тя ще сподели и за училището в Сиера Леоне, където над 80% от населението е неграмотно и за което тя се грижи.

В разговора ще стане дума и за престижните отличия с името на легендарния “Чарли Чаплин” и известните личности и великолепни актьори, които са ги получавали през годините. Сред тях са Алфред Хичкок, Лорънс Оливие, Елизабет Тейлър, Джеймс Стюарт Мерил Стрийп, Барбара Стрейзyнд и други.

В “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер ще “кацне” и магнетичната Мария Силвестър, която заедно с водещия ще премине в “друго измерение”, за да осъществят заедно мечтата й да бъде космонавт.

А в дните преди Великден, “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще се включи в благотворителна кауза, в която пекарна ще направи и дари повече от 100 козунака на лекарите от Александровкса болница, които са на първа линия в борбата срещу COVID-19.

“Шоуто на Николаос Цитиридис” е с начало 22.00 часа, тази вечер по bTV

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !