Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Мила Роберт се упражнява в любов с Тино

отпечатай новината

16.04.2020 16:23 | Видян 1754 пъти

Мила Роберт се упражнява в любов с Тино

Oпитите на напористата Мила Роберт в творенето на авторска музика този път въвлякоха и колегата и Тино, познат на телевизионния зрител от риалитито „Гласът на България“.

Двамата записаха дует на очерталата се като любима в последно време тема на Мила – любовта.

Песента се казва „Всичко е любов“, но за тънкото чувство се пее повече с ирония, отколкото с нежност.  Парчето е дело на двамата млади артисти, които го сътворили в апартамента на дъщерята на Ваня Щерева за общо 20 минути.

Видеото пък отново е дело на млад режисьор Георги Пеев.  По време на снимките Мила и Тино засяда в кв. Дружба, след като гумата на колата им се спуква. Докато чакат пътна помощ решават да заснемат част кадрите.

"Тази песен е първата колаборация, която правя в такъв синхрон! Сякаш си подавахме топка, фраза след фраза, идея след идея! Абсолютно 50 на 50!" - споделя Тино.

„След като написахме „Всичко е любов“ имахме общ концерт във Варна пред 500 души, където изпълнихме за първи път песента и хората пяха с нас от втория припев.“ – радва се Мила. „Посланието на песента е, че една любов, ако наистина е такава – боли. Сигурно има и по-безболезнен начин да се изживее, но поне аз не го знам. В тези времена целим да напомним на хората, че всичко което ни остава е любов. Трябва да се хванем за нея и да не се пускаме“, разсъждава певицата.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !