Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Хана Крос посвети песен на раздялата си с Бруклин Бекъм

отпечатай новината

17.04.2020 09:37 | Видян 1182 пъти

Хана Крос посвети песен на раздялата си с Бруклин Бекъм

В момента Бруклин Бекъм се наслаждава на социалната изолация с новата си любов – актрисата Никола Пелтц. Двамата постоянно демонстрират близост в социалните мрежи и не крият нищо от последователите си. И докато феновете на двойката се радват на снимките, то една жена силно бе засегната от тях.

Става въпрос за Хана Крос, която е бившата приятелка на Бруклин. Двамата се разделиха през месец август, а не след дълго синът на Виктория и Дейвид Бекъм намери утеха в прегръдките на Пелтц. Според близки до Крос, раздялата е била доста трудна за нея и тя дълго време не е могла да я превъзмогне.

Любовната драма я е накарала да се обърне към музиката и да излее всичко в няколко песни. Крос изпълни парчетата за последователите си в Instagram, а много от феновете ѝ сметнаха, че тя пее именно за Бруклин. В една от песните си моделката определя героя като „лош човек“, който се е разделил с нея и е обещал да си останат приятели. След това обаче не ѝ се обажда повече.

„Аз виждах бъдеще за нас, но за теб бях само временно развлечение“, се казва още в текста. Тя допълва, че е объркана и тъжна и не знае къде е сгрешила, за да се стигне до този развой на събитията.

Следващата песен, която Хана е тръгнала да пише, се казва "Unsaid", а текстът към нея е почти готов. Звездата сподели само малка част от парчето, което звучи доста по-весело от предишното.

Според множество слухове, Дейвид и Виктория Бекъм не са одобрявали Хана за сина си и дори са искали те да се разделят. Сега обаче Никола Пелтц чудесно се вписва в семейството и е приета от всички негови членове.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !