Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Милен Цветков загина в катастрофа

отпечатай новината

19.04.2020 21:03 | Видян 1866 пъти

Милен Цветков загина в катастрофа

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столичния мол "Парадайс".

По непотвърдена засега информация колата на Милен Цветков е стояла на светофара, когато била блъсната с много висока скорост от друг джип с млад шофьор зад волана. Последвалата проба от страна на пристигналата полиция дала положителен резултат за канабис и амфетамини. Официално обаче причините за инцидента и как точно се е случил, все още се изясняват.

"Мъж на около 50 години е загиналият при катастрофата в района на столичен мол, няма други пострадали при инцидента", каза Катя Сунгарска, говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ София.

"В 18.18 часа сме получили сигнала за катастрофата. Тя е станала на булевард "Черни връх" между две коли. При инцидента човекът е изхвръкнал от колата на платното. Екипът за 6 минути е пристигнал на място. Екипът е пътувал да вземе човек с коронавирус, но понеже е бил близо до мястото, се е отзовал. Взели са го веднага. Закарали са го към "Пирогов", но за съжаление почти до болницата, буквално пред нея, човекът е издъхнал", посочи още тя.

Източник: Фокус

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !