Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили Иванова подкрепи млада БГ банда

отпечатай новината

21.04.2020 10:07 | Видян 1199 пъти

Лили Иванова подкрепи млада БГ банда

Естрадната прима Лили Иванова подари част от песните си на младите музиканти Божидар Василев- Trombobby и Симо Желязков (Trombobby x C-MO) за новият им проект „Всичко е наред“, чиято премиера е тази вечер.

Осем композиции ще бъдат представени на онлайн концерта днес от 21 ч., като събитието ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на JENG studio.

"Всичко е наред“ идва година след премиерата на първия краткосвирещ албум на Trombobby x C-MO - The Year Without a Summer.  „Новият албум се получи като естествено продължение на предишния. Изключително благодарни сме на неповторимата Лили Иванова, която хареса наш трак с неин семпъл и ни предостави огромна част от дискографията си, която даде отправна точка на "Всичко е Наред“, обяснява Trombobby, който е и продуцент на проекта. Всички осем композиции съдържат семпъл от творчеството на изпълнителката на „Щурче“ , но само в „Събота Вечер” може да се чуе гласа й.

По „Всичко е наред“ работят още Деси Андонова, Жлъч, Григовор, Радо Казасов, Евден Димитров, Петър Йотов, Христо Рачев и Мартен Роберто, чрез когото всъщност Иванова също се запознава с произведенията на Trombobby x C-MO.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !