Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кати Прайс и Питър Андре готови за маратон в Лондон

отпечатай новината

27.04.2009 12:45 | Видян 6480 пъти

Кати Прайс и Питър Андре готови за маратон в Лондон

Кати Прайс се подготвя от месеци под строг тренировъчен режим и  диета с висока консумация на протеини. Но чакането е вече към своя край за бившия топмодел и нейния съпруг Питър Андре и те най-накрая ще участват в Лондонския Флора Маратон в неделя.

Звездната двойка, която ще се съревновава с още 48 000 други участници в маратона, се появиха на ''Тауър Бридж'' в Лондон в петък сутринта, за да се снимат и промотират голямото надбягване.

Облечена в ярко оранжева фланелка с благотворителен надпис, 30-годишната красавица изглежда е във форма за предстоящото състезание. Кати и Питър, които живеят временно в Лос Анджелис и се опитват да пробият на изключително трудния американски пазар, бягали по 11 мили всеки ден и са решени да победят в неделя.

Кати, също така позната като Джордан, вече е събрала 48 000 лири за своята благотворителна кауза за набиране на средства за помощ на незрящите и болни от дислексия деца. Пищната красавица е с травми на ходилата от тежките тренировки, но не се е отказала.

Г-жа Прайс е майка на три деца, а най-големият й син е с увредено зрение. Тя сподели: ''Не участвам в маратона за време или заради състезанието, а просто, за да събера пари за благотворителност. За мен няма значение, дори ако трябва и да вървя, не ме е грижа колко време ще ми отнеме.'' В маратона ще се включат и други известни личности, сред които е вокалистът на Boyzone Ронан Кийтинг.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Джордан пак ще се разголи

Няма коментари към тази новина !