Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Почит към музеите по Da Vinci през май

отпечатай новината

23.04.2020 11:30 | Видян 802 пъти

Почит към музеите по Da Vinci през май

Почит към нашето наследство: Международен ден на музеите ще се излъчи на 17ти май  – неделя, от 18:30 до 21:00  по Da Vinci. Без значение какво е любимото ви нещо в света, ще го намерите в някой музей. Изкуство, кукли, динозаври, футбол, ракети, картофи, коли - дори има музей на селфита!

 

Представяте ли си! Международният ден на музеите ни напомня, че музеите са важни за това да знаем кои сме ние и откъде сме дошли. Те ни помагат да изследваме собствената си култура и ни дават възможност да надникнем и в други култури без ограничения за време и място.

 

Присъединете се към Михаела в  „Когато порасна“, докато тя се отправя към Кралския музей на Онтарио, за да се срещне с ентомолог.

 

 В „Изследователи: Направи си сам наука“ Стив Спанглър има няколко страхотни експеримента, uкоито показва в епизода „Музейна наука“ и които можете да опитате вкъщи, а също така показва защо идеята да почиствате телефона си е наистина добра. Изкуството в нова светлина можете да видите с  „История на изкуството“, „Изкуство с Мати и Дада“, „Ловци на история“ и „Ужасна история“. От пещерното изкуство до рисуването със слонска тор – в тези предавания има всичко!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !