Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Муки си подарява кучето

отпечатай новината

23.04.2020 15:11 | Видян 1364 пъти

Муки си подарява кучето

Дъщерята на великата ни актриса Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки, подарява едно от кученцата в дома си.

Писателката и актриса търси ново семейство на четириногото в социалната мрежа Фейсбук, видя репортер на “Телеграф”.

Пост
“Скъпи приятели, ако някой си търси домашен любимец - подарявам този шестмесечен принц - йоркширски териер. Много е добър, но и много енергичен. Ще го подаря само на проверен човек. Искам да получи цялата любов и внимание, които заслужава, а аз нямам тази възможност поради още домашни любимци.

Който се интересува, да ми пише лично съобщение”, написа Муки в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Коментарите под публикацията буквално заваляха, като семействата, които искат малкото йорки, са безброй. Няколко часа по-късно обаче публикацията изчезна от профила на блондинката, като вариантите за това са два - или е намерила подходящото семейство, или се е отказала да се раздели с четириногия си приятел.

Загуба
След загубата на майка си Муки продължи да гледа общото им куче - померана Лора, но взе и още две - йоркита. По публикацията й личи, че явно трудно се справя с трите животинчета и затова е взела решение да намери нов дом на едно от новите си любимци. Припомняме ви, че наскоро в интервю за “Телеграф” Муки разкри, че все още болката за майка Стоянка не стихва, а тя всеки ден мисли за нея.

Веднага след края на извънредното положение ще бъде издадена и лимитирана серия на книгата за Мутафова - “Добър вечер, столетие мое”, в която за покойната актриса ще разказват Лили Иванова, Данчето Христова и др.

Източник: Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !