Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

15 държави аплодираха Соня Йончева на галата на Метрополитън опера

отпечатай новината

27.04.2020 12:19 | Видян 1313 пъти

15 държави аплодираха Соня Йончева на галата на Метрополитън опера

Почитатели от 15 държави на три континента аплодираха 44-те звезди, които се включиха в първата „карантинна“ гала на Метрополитън опера. Специалният концерт, в който артистите дадоха тон за песен с включвания от домовете си, продължи четири часа. Българското сопрано Соня Йончева се отличи и заслужено обра овациите и поздравите на директора на операта, предава Монитор.

Тя изпълни ария от „Русалка“ на композитора Антонин Дворжак – опера, с която звездата трябваше да се качи на сцената на Метрополитън в рамките на новия сезон. Суперлативите от феновете не закъсняха. „Накара сърцето ми да плаче... Гласът ти е ангелски!“, „Страхотна си, Соня. Всичко, което правиш, е впечатляващо!“ и „Според мен това беше най-доброто изпълнение на галата“ са само част от коментарите на зрителите.

Анна Нетребко, съпругът й Юсиф Ейвазов, Йонас Кауфман, Елина Гаранча, Роберто Аланя, Александра Курзак, Рене Флеминг и мн. др. са само част от знаменитостите, които също участваха в галата. Част от изпълненията обаче бяха предварително записани, обясни и директорът на операта - Питър Гелб, поради технически причини.

Вижте бекстейдж видео от участието на Йончева ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !