Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Дъщерята на Джони Деп заряза гаджето

отпечатай новината

27.04.2020 15:34 | Видян 1842 пъти

Дъщерята на Джони Деп заряза гаджето

Според списание „People“, младият актьор сам е признал за края на връзката в интервю за британския „Vogue“. Шаламе застава на корицата на изданието за месец май и споделя, че в момента е без гадже. Друг американски таблоид, „Us Weekly“, също обяви новината, но засега няма официално потвърждение.

Дъщерята на Джони Деп започва връзка с Тимъти Шаламе през октомври 2018, когато двамата се запознават на снимачната площадка на филма „The King“. Там те играят съпрузите крал Хенри V и Катрин. Любовта им бързо се пренася и в реалния живот и папараците бързо ги уловиха заедно в Ню Йорк.

Въпреки че двамата никога не са говорили за отношенията си, те показаха на света, че са заедно по време на филмовия фестивал във Венеция, където направиха своя дебют като двойка на червения килим. Само няколко дни по-късно те бяха хванати да се целуват на лодка на италианския остров Капри.

В интервю за „Entertainment Tonight“ през октомври миналата година, Лили-Роуз описва Шаламе като „невероятен“ и „прекрасен“ професионалист. „Винаги е прекрасно, когато работиш с някого, който влага толкова много в ролята си“, казва дъщерята на Джони Деп.

Преди да започне връзка с 20-годишната Деп, Тимъти се срещаше с дъщерята на Мадона – Лурдес Леон, с която се запознава в училището за музикално и актьорско майсторство „La Guardia“ в Ню Йорк. Лили-Роуз пък излизаше с 28-годишния модел Аш Стаймест.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !