Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Десислава дарява храна и дрехи

отпечатай новината

29.04.2020 09:07 | Видян 1424 пъти

Десислава дарява храна и дрехи

Поп-фолк дивата Десислава за пореден път доказа, че е с голямо сърце.

Певицата стана поредната звезда, която помага на нуждаещите се хора във време на карантина. Блондинката всеки ден доставя храна край Орлов мост, където има пункт за бадавяне на неща от първа необходимост. През уикенда певицата напълни торбите с най-различни продукти. Скрила лицето си с маска и сложила ръкавици на ръцете си, Деси реши да направи добро дело.

Изпълнителката мисли за майките на малки деца, каквато е самата тя. Затова е взела бебешки храни и дрехи. Тя лично се заема и с раздаването на продуктите. Десислава научила за кампанията от интернет.

"Видях я и реших да се включа. Хубаво е да се помага. Прекрасно е, че има такива хора, особено като виждаме, че държавата ни не може да се справи с тази ситуация по една или друга причина", коментира тя. Инициативата за благотворителното дело е на Ники Кънчев и носи името "Защото сме хора". В нея се включват още редица други звезди.

Десислава обаче не иска да се изтъква, че помага на хора в нужда и предпочита да остане анонимна, но Ники Кънчев я издаде. "Десислава остави малкия си син Борис и дойде на Орлов мост лично. Донесе много продукти, но и детски храни, бурканчета с пюрета, дрехи. А после се включи и в раздаването на пакетите. Защото е Човек", сподели Кънчев, пише България днес.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !